Back to Top

SOBRE NOSALTRES

 

La constitució de ServiTec com a empresa de serveis informàtics s’ha realitzat després de fer un estudi de la zona del Bages i comprovar que dintre d’aquest sector, era necessària la creació d’una alternativa.
Una alternativa a les botigues d’informàtica habituals, en la que tant particulars com empreses els sigui possible adreçar-s’hi i se’ls ofereixi un tracte i assessorament proper i adequat a les seves necessitats. Tant pel que fa a la venda de productes com de serveis.
A les nostres instal•lacions, disposem de les nostres oficines, magatzem, un espai de venda i atenció al públic i també una zona de taller per als nostres tècnics.
En resum, a ServiTec volem ser una solució informàtica integral per a totes les persones, edats i situacions, per això us ajudarem a trobar el perifèric concret que necessiteu, preparar el vostre equip Gaming ideal, actualitzar i millorar el vostre portàtil, tablet o PC actual, respondre a consultes tècniques o oferir-vos assistència a domicili.

Tracte personalitzat

Ens adaptem a les teves necessitats i recomanem el millor en qualitat/preu i ajustat al pressupost que ens indiquis.
Utilitzem la nostra experiència en el sector, per les reparacions dels teus equips (Sobretaula, portàtils, tauletes electròniques…) i t’assessorem en la nova compra d’equipament informàtic.

Transparencia

Cuidem el teu ordinador com si fos nostre.
Des del SAT t’informem dels passos que seguim perquè el teu equip torni a funcionar com es mereix o de com va el procés de muntatge de la teva nova bestia gaming.

El millor

Utilitzem components de gran qualitat, punters en el mercat de la informàtica, perquè puguis gaudir l’últim en tecnologia d’ordinadors.